Thors følshow 2018

 

Søndag den 30. september 2018

Thors føl- og plagebedømmelse foregår i ridehuset på Uglestrupgade 9A, Kr. Saaby. Der er fri entré for tilskuere.

Bedømmelsen af hestene starter kl. 9.30 og vi forventer at den festlige dag slutter kl. 17. Der er ankomst og check ind fra kl. 8.00. 

Program

Bedømmelsen af føl og plage har vi overladt til John Siiger Hansen, som vil give en grundig bedømmelse ud fra kriterierne vedr. bygning, gangarter, bevægelsesmønster, sind og vilje. Bedømmelsen af føllene bliver transmitteret til publikum, så alle kan følge med. Ejeren får udleveret en skriftlig bedømmelse med karakterer ved dagens afslutning. Hver klasse bliver oprangeret og der tildeles rosetter til de tre bedste i hver klasse. Vinder af hver klasse kan deltage i et eventuelt Elite Følshow.

Det er IKKE muligt at have hesten på boks, men der er fri adgang til opsætning af fold. Der er faste hegnspæle, så medbring hegnstråd og husk vandspand.

Alle folde og græsarealer skal være ryddet for hestens efterladenskaber og evt. foder-rester inden afrejse, der findes redskaber og der er møddingsplads i den blå container ved gavlen af ridehuset.

SALGSHESTE: Hvis dit føl/plag er til salg tilbyder vi gratis at annoncere dette i programmet og over højtaler. Skriv ”til salg” i bemærkninger ved tilmeldingen eller mail til kontaktpersonen.

Der er mulighed for at købe øl, vand, kaffe, kage og sandwich.

Kontaktperson Jette Saltoft Gram, tlf. 30896115, mail: jette.saltoft.gram@live.dk

Vi glæder os til at se jer og de skønne føl og plage.

På gensyn

Skrevet d. 27. september 2018