Stævner

I Thor kan vi godt lide at afholde stævner og vi afholder som regel 3 om året.

Det første - vores forårsstævne - er et 1-dags stævne kun med udtagelser. Det er som regel et B-stævne med stilpas og speedpas.

Herudover holder vi Det sjællandske Bededagsstævne med hjælp fra andre af de sjællandske klubber. Stævnet er et 2 eller 3-dages A-stævne, hvor vi om muligt har alle pas-klasser med. Ved dette stævne donerer vi en del af et eventuelt overskud til Hedeland.

I sensommeren holder vi Hedelandsmesterskabet. Det er et 2-dages stævne hvor vi giver den fuld gas med sponsorpræmier, pokaler og bånd. Stævnet er et A-stævne.

Alle stævner bliver som oftest afholdt som DRL, men det sker at et af dem er WRL.

Til alle stævnerne har vi brug for hjælpere og vi vil rigtigt gerne have faste teams. Så har du lyst til at være del af et engageret og motiveret stævneteam - skal du kontakte vores stævneudvalg på staevne@thor-klubben.dk

Vi skal bruge hjælpere til: CafeThoria, sekretærer, indpiskere, ledvogtere, indtjekning, op-/nedtagning af dommer telte, banepleje og sekretatiat mv. Blæksprutter kan også altid bruges.

Læs mere om det under hvert arrangement.

Se evt. også menupunktet også "Stævner" https://thor-klubben.dk/staevner/thors-egne-staevner/, hvor du både kan se de forskellige stævner og få hjælp til hvordan man kommer i gang med stævner, hvis ikke du har prøvet det før.

Flag Hedeland